Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627
Título : Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів
Otros títulos : Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content
Autor : Сабітов, Денис Едуардович
Sabitov, D.E.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Сабітов Д. Е. Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д. Е. Сабітов ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description (International): Sabitov D. E. Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D. E. Sabitov ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Fecha de publicación : 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 18-feb-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Palabras clave : овочева продукція
vegetable products
нітрати
nitrates
способи денітрифікації
denitrification methods
Resumen : Магістерська робота присвячена вивченню вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів
Master's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of technological processing of vegetable products on the content of nitrates
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627
Copyright owner: © Сабітов Д.Е., 2018
Content type: Thesis Abstract
Aparece en las colecciones: 181 — харчові технології

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Sabitov_Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content.pdf159,88 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador