Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627
Tytuł: | Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів |
Inne tytuły: | Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content |
Authors: | Сабітов, Денис Едуардович Sabitov, D.E. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Cytat: | Сабітов Д. Е. Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д. Е. Сабітов ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description: | Sabitov D. E. Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D. E. Sabitov ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Data wydania: | 2018 |
Data archiwizacji: | 2018 |
Date of entry: | 18-lut-2018 |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопіль |
Promotor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Słowa kluczowe: | овочева продукція vegetable products нітрати nitrates способи денітрифікації denitrification methods |
Abstract: | Магістерська робота присвячена вивченню вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів Master's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of technological processing of vegetable products on the content of nitrates |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627 |
Właściciel praw autorskich: | © Сабітов Д.Е., 2018 |
Typ zawartości: | Thesis Abstract |
Występuje w kolekcjach: | 181 — харчові технології |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Sabitov_Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content.pdf | 159,88 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora