Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627
Tytuł: Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів
Inne tytuły: Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content
Authors: Сабітов, Денис Едуардович
Sabitov, D.E.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Сабітов Д. Е. Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д. Е. Сабітов ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description: Sabitov D. E. Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D. E. Sabitov ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Data wydania: 2018
Data archiwizacji: 2018
Date of entry: 18-lut-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
Promotor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Słowa kluczowe: овочева продукція
vegetable products
нітрати
nitrates
способи денітрифікації
denitrification methods
Abstract: Магістерська робота присвячена вивченню вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів
Master's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of technological processing of vegetable products on the content of nitrates
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627
Właściciel praw autorskich: © Сабітов Д.Е., 2018
Typ zawartości: Thesis Abstract
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora