กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627
ชื่อเรื่อง: Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content
ผู้แต่ง: Сабітов, Денис Едуардович
Sabitov, D.E.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Сабітов Д. Е. Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д. Е. Сабітов ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description (International): Sabitov D. E. Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D. E. Sabitov ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
วันที่เผยแพร่: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 18-กุม-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
คำสำคัญ: овочева продукція
vegetable products
нітрати
nitrates
способи денітрифікації
denitrification methods
บทคัดย่อ: Магістерська робота присвячена вивченню вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів
Master's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of technological processing of vegetable products on the content of nitrates
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627
Copyright owner: © Сабітов Д.Е., 2018
Content type: Thesis Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:181 — харчові технології

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Sabitov_Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content.pdf159,88 kBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ