霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694

Title: Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“
Authors: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с.
Issue Date: 2009
Date of entry: 7-六月-2012
Publisher: ТНТУ ім. І.Пулюя
Keywords: 7.091706
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Технологія консервування риби та рибопродуктів
Abstract: Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694
Content type: Learning Object
�蝷箔����:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�