Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельнічук, Оксана Євстахівнаuk
dc.date.accessioned2012-06-07T13:05:11Z-
dc.date.available2012-06-07T13:05:11Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694-
dc.description.abstractМетодичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУ ім. І.Пулюяuk
dc.subject7.091706uk
dc.subjectТехнологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subjectТехнологія консервування риби та рибопродуктівuk
dc.titleМетодичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“uk
dc.typeLearning Objectuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора