Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694

Заглавие: Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“
Автори: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с.
Дата на Публикуване: 2009
Date of entry: 7-Юни-2012
Издател: ТНТУ ім. І.Пулюя
Ключови Думи: 7.091706
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Технологія консервування риби та рибопродуктів
Резюме: Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694
Content type: Learning Object
Показва се в Колекции:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти