Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694

Tytuł: Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“
Authors: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Cytat: Мельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с.
Data wydania: 2009
Date of entry: 7-cze-2012
Wydawca: ТНТУ ім. І.Пулюя
Słowa kluczowe: 7.091706
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Технологія консервування риби та рибопродуктів
Abstract: Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694
Typ zawartości: Learning Object
Występuje w kolekcjach:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora