Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694

Título : Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“
Autor : Мельнічук, Оксана Євстахівна
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с.
Fecha de publicación : 2009
Date of entry: 7-jun-2012
Editorial : ТНТУ ім. І.Пулюя
Palabras clave : 7.091706
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Технологія консервування риби та рибопродуктів
Resumen : Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694
Content type: Learning Object
Aparece en las colecciones: Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador