このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694

タイトル: Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“
著者: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с.
発行日: 2009
Date of entry: 7-6月-2012
出版者: ТНТУ ім. І.Пулюя
キーワード: 7.091706
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Технологія консервування риби та рибопродуктів
抄録: Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694
Content type: Learning Object
出現コレクション:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール