Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694

Titre: Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“
Auteur(s): Мельнічук, Оксана Євстахівна
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с.
Date de publication: 2009
Date of entry: 7-jui-2012
Editeur: ТНТУ ім. І.Пулюя
Mots-clés: 7.091706
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Технологія консервування риби та рибопродуктів
Résumé: Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694
Content type: Learning Object
Collection(s) :Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration