Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694

Titulua: Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“
Egilea: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с.
Gordailuaren-data: 2009
Date of entry: 7-Jun-2012
Argitalpen: ТНТУ ім. І.Пулюя
Gako-hitzak: 7.091706
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Технологія консервування риби та рибопродуктів
Laburpena: Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694
Content type: Learning Object
Bildumetan azaltzen da:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak