Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694

Pealkiri: Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“
Autor: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с.
Ilmumisaasta: 2009
Date of entry: 7-juu-2012
Kirjastaja: ТНТУ ім. І.Пулюя
Märksõnad: 7.091706
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Технологія консервування риби та рибопродуктів
Kokkuvõte: Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694
Content type: Learning Object
Asub kollektsiooni(de)s:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Admin vahendid