Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694

Titel: Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“
Författare: Мельнічук, Оксана Євстахівна
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с.
Utgivningsdatum: 2009
Date of entry: 7-jun-2012
Utgivare: ТНТУ ім. І.Пулюя
Nyckelord: 7.091706
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Технологія консервування риби та рибопродуктів
Sammanfattning: Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694
Content type: Learning Object
Samling:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Administrativa verktyg