Browsing by Edition containing Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 44 to 63 of 132 < previous   next >
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article8-Oct-201521-Dec-2015Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тістаЛісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна; Шпилик, Олександра; Lisovskaya, Tatiana; Chorna, Nina; Shpilick, Alexandra
Article8-Oct-201521-Dec-2015Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Kramarenko, Dmytro; Hirenko, Nataliia
Article8-Oct-201521-Dec-2015Дослідження процесу заморожування м’якого морозиваЗолотухіна, Інна; Zolotukhina, Inna
Article8-Oct-201521-Dec-2015Дрессинги з гарбузовою клітковиноюРомашко, Ірина; Romashko, Iryna
Article8-Oct-201521-Dec-2015Дієтична добавка «Ксенодерм»: склад та дія на організм людиниБігуняк, Тетяна; Бігуняк, Катерина; Bihunyak, Tetyana; Bihunyak, Kateryna
Article8-Oct-201521-Dec-2015Екстрактор для вторинних продуктів переробки винограду і плодово-ягідної сировиниВалько, М.; Кузьміна, Т.; Ковалевський, К.; Мамай, О.; Шанін, О.; Valko, M.; Kuzmina, T.; Kovalevsky, K.; Mamai, O.; Shanin, O.
Article8-Oct-201521-Dec-2015Екструдування суміші зернових культур з лляним екстрактомШаповаленко, О. І.; Янюк, Т. І.; Шаран, А. В.; Тракало, Т. О.; Shapovalenko, O.; Yaniuk, T.; Sharan, A.; Trakalo, T.
Article8-Oct-201521-Dec-2015Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кавиВітенько, Тетяна; Городиський, Назар Іванович; Vitenko, Tetiana; Horodyskyy, Nazar
Article8-Oct-201521-Dec-2015Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробівСарібєкова, Д. Г.; Куник, О. М.; Салєба, Л. В.; Сарібеков, Г. С.; Saribekova, D.; Kunik, A.; Saleba, L.; Saribekov, G.
Article8-Oct-201521-Dec-2015Зміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжутуНаговська, Володимира; Гачак, Юрій; Білик, Оксана; Харенко, Христина; Nagovska, Volodymyra; Hachack, Yurij; Bilyk, Oksana; Harenko, Hrystyna
Article8-Oct-201521-Dec-2015Зміст-
Article8-Oct-201521-Dec-2015Зшиті гідрогелі на основі кополімерів акриламідуВолошин, Руслана; Букартик, Наталя; Шевчук, Олег; Токарев, Віктор; Voloshyn, Ruslana; Bukartyk, Natalia; Shevchuk, Oleh; Tokarev, Viktor
Article8-Oct-201521-Dec-2015Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделияхShklyanka, Nicholas; Shepko, Natalya; Шклянка, Николай; Шепко, Наталья
Article8-Oct-201521-Dec-2015Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктовShulyak, Tatyana; Hushcha, Natalia; Kopanets, Natalia; Tishkivich, Victoria; Шуляк, Татьяна; Гуща, Наталья; Копанец, Наталья; Тишкевич, Виктория
Article8-Oct-201521-Dec-2015Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначенияBalotska, Aliaxandr; Labkova, Maryna; Болотько, Александр; Лобкова, Марина
Article8-Oct-201521-Dec-2015К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятийRukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Sljudneva, Natalia; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий; Слюднева, Наталья
Article8-Oct-201521-Dec-2015Кальцій гідроксилапатит як бактерицидний наповнювач композиційних матеріалівКобаса, Ігор; Арсеньєва, Лариса; Воробець, Марія; Чебан, Лариса; Стецюк, Ганна; Kobasa, Ihor; Arsenieva, Larysa; MariyaVorobets; Cheban, Larysa; Stecyuk, Anna
Article8-Oct-201521-Dec-2015Качественная характеристика кукурузного глютенаRukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий
Article8-Oct-201521-Dec-2015Комплекс обладнання для отримання рослинної олії в малих переробних цехахШевчук, Р. С.; Шевчук, В. В.; Сукач, О. М.; Shevchuk, Roman; Shevchuk, Viktor; Sukach, Oleg
Article8-Oct-201521-Dec-2015Консервування дикорослої сировиниБейко, Л.; Beyko, L.