Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439| Назва: | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» |
| Автори: | Крупа, Ольга Миколаївна |
| Приналежність: | ТНТУ |
| Бібліографічний опис: | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 180 с. |
| Дата публікації: | 2024 |
| Дата подання: | 2024 |
| Дата внесення: | 28-жов-2024 |
| Видавництво: | Видавництво "Вектор". |
| Країна (код): | UA |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль |
| Теми: | технологія масла технологія сиру сичужного технологія сиру плавленого |
| Короткий огляд (реферат): | Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439 |
| Власник авторського права: | © Крупа Ольга Миколаївна,2024 |
| Тип вмісту: | Course of lectures |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| курс лекцій2 2024.pdf | 26,98 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора