Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439
Title: Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології»
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 180 с.
Issue Date: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 28-Okt-2024
Publisher: Видавництво "Вектор".
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Keywords: технологія масла
технологія сиру сичужного
технологія сиру плавленого
Abstract: Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439
Copyright owner: © Крупа Ольга Миколаївна,2024
Content type: Course of lectures
Appears in Collections:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
курс лекцій2 2024.pdf26,98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools