霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439摰����漯敶�
| DC ���� | ��� | 霂剛�� |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
| dc.date.accessioned | 2024-10-28T08:48:34Z | - |
| dc.date.available | 2024-10-28T08:48:34Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.date.submitted | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 180 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439 | - |
| dc.description.abstract | Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Видавництво "Вектор". | uk_UA |
| dc.subject | технологія масла | uk_UA |
| dc.subject | технологія сиру сичужного | - |
| dc.subject | технологія сиру плавленого | - |
| dc.title | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» | uk_UA |
| dc.type | Course of lectures | uk_UA |
| dc.rights.holder | © Крупа Ольга Миколаївна,2024 | - |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
| dc.contributor.affiliation | ТНТУ | uk_UA |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| �蝷箔����: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії | |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| курс лекцій2 2024.pdf | 26,98 MB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�