Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-28T08:48:34Z | - |
dc.date.available | 2024-10-28T08:48:34Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.date.submitted | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 180 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439 | - |
dc.description.abstract | Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво "Вектор". | uk_UA |
dc.subject | технологія масла | uk_UA |
dc.subject | технологія сиру сичужного | - |
dc.subject | технологія сиру плавленого | - |
dc.title | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» | uk_UA |
dc.type | Course of lectures | uk_UA |
dc.rights.holder | © Крупа Ольга Миколаївна,2024 | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | ТНТУ | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Koleksiyonlarda Görünür: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
курс лекцій2 2024.pdf | 26,98 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları