Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2024-10-28T08:48:34Z-
dc.date.available2024-10-28T08:48:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationКурс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 180 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439-
dc.description.abstractКурс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуаційuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво "Вектор".uk_UA
dc.subjectтехнологія маслаuk_UA
dc.subjectтехнологія сиру сичужного-
dc.subjectтехнологія сиру плавленого-
dc.titleКурс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології»uk_UA
dc.typeCourse of lecturesuk_UA
dc.rights.holder© Крупа Ольга Миколаївна,2024-
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
курс лекцій2 2024.pdf26,98 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları