Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439
タイトル: Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології»
著者: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 180 с.
発行日: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 28-10月-2024
出版者: Видавництво "Вектор".
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
キーワード: технологія масла
технологія сиру сичужного
технологія сиру плавленого
抄録: Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439
Copyright owner: © Крупа Ольга Миколаївна,2024
Content type: Course of lectures
出現コレクション:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
курс лекцій2 2024.pdf26,98 MBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

Yönetim Araçları