このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439| タイトル: | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» |
| 著者: | Крупа, Ольга Миколаївна |
| Affiliation: | ТНТУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 180 с. |
| 発行日: | 2024 |
| Submitted date: | 2024 |
| Date of entry: | 28-10月-2024 |
| 出版者: | Видавництво "Вектор". |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| キーワード: | технологія масла технологія сиру сичужного технологія сиру плавленого |
| 抄録: | Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439 |
| Copyright owner: | © Крупа Ольга Миколаївна,2024 |
| Content type: | Course of lectures |
| 出現コレクション: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| курс лекцій2 2024.pdf | 26,98 MB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール