Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439
Título: Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології»
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 180 с.
Data de edición: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 28-Oct-2024
Editor: Видавництво "Вектор".
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Palabras chave: технологія масла
технологія сиру сичужного
технологія сиру плавленого
Resumo: Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439
Copyright owner: © Крупа Ольга Миколаївна,2024
Content type: Course of lectures
Aparece nas ColecciónsНавчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
курс лекцій2 2024.pdf26,98 MBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Strumenti di amministrazione