Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439
Tytuł: Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології»
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 180 с.
Data wydania: 2024
Data archiwizacji: 2024
Date of entry: 28-paź-2024
Wydawca: Видавництво "Вектор".
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
Słowa kluczowe: технологія масла
технологія сиру сичужного
технологія сиру плавленого
Abstract: Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439
Właściciel praw autorskich: © Крупа Ольга Миколаївна,2024
Typ zawartości: Course of lectures
Występuje w kolekcjach:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
курс лекцій2 2024.pdf26,98 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Administrationswerkzeuge