Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439
Titre: Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології»
Auteur(s): Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 180 с.
Date de publication: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 28-oct-2024
Editeur: Видавництво "Вектор".
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Mots-clés: технологія масла
технологія сиру сичужного
технологія сиру плавленого
Résumé: Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439
Copyright owner: © Крупа Ольга Миколаївна,2024
Content type: Course of lectures
Collection(s) :Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
курс лекцій2 2024.pdf26,98 MBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration