Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439| Titre: | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» |
| Auteur(s): | Крупа, Ольга Миколаївна |
| Affiliation: | ТНТУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 2. «Технології маслоробства і сироробства» усіх форм здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» / уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 180 с. |
| Date de publication: | 2024 |
| Submitted date: | 2024 |
| Date of entry: | 28-oct-2024 |
| Editeur: | Видавництво "Вектор". |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| Mots-clés: | технологія масла технологія сиру сичужного технологія сиру плавленого |
| Résumé: | Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46439 |
| Copyright owner: | © Крупа Ольга Миколаївна,2024 |
| Content type: | Course of lectures |
| Collection(s) : | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| курс лекцій2 2024.pdf | 26,98 MB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration