Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-17 зі 17 (час пошуку: 0.009 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract27-кві-202310-чер-2023Застосування авокадо в рецептурі булочних виробівАдамішин, О.; Adamishyn, O.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикатіКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Грещук, А. Є.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Hreshchuk, A. Y.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Погляд на нові десертиЛісовська, Тетяна; Криськова, Л.; Стефанишин, В.; Lisovska, T.; Kryskova, L.; Stefanyshyn, V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Якшина, Н. А.; Karpyk, H. V.; Yakshyna, N. A.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Роль води в утворені тіста для борошняних виробівКарпик, Г. В.; Стасюк, М. В.; Karpyk, N. V.; Stasiuk, M. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Застосування конопляної та лляної олії з метою збагачення борошняних виробів для досягнення ЦСР ООНЛісовська, Тетяна Олегівна; Криськова, Л. П.; Кушнірук, Н. В.; Lisovska, T. O.; Kryskova, L. P.; Kushniruk, N. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Фісташковий горіх як замінник тваринних жирів у рецептурі здобних борошняних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Чернега, А. В.; Karpyk, G. V.; Cherneha, A. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складуКарпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Підвищення якості хліба виготовленого з борошна з низькими хлібопекарськими властивостямиКарпик, Галина Вікторівна; Свента, Н. М.; Karpyk, H. V.; Sventa, N. M.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Харчова цінність булочки зі зміненим складом жирівАдамішин, О. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Adamishyn, O. V.; Karpyk, G. V.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Перспективний напрямок використання горіхів як компоненту здорового харчуванняЧернега, А. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Cherneha, A. V.; Karpyk, G. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Характеристика основної сировини хлібопекарського виробництваКравченюк, Х. Ю.; Свента, Н. М.; Kravcheniuk, K. Y.; Sventa, N. M.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Дослідження основних показників якості хлібобулочних виробівКравченюк, Христина Юріївна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K. Y.; Kravcheniuk, R. Y.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вплив води на якість напоївКриськова, Лариса Петрівна; Пилипчук, О.; Kryskova, L.; Pylypchuk, A.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Нетрадиційні види сировини для борошняних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Войтович, К. І.; Karpyk, H. V.; Voitovych, K. I.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначенняКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Клим, Л. В.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Klym, L. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вода в хлібопекарському виробництвіКравченюк, Христина Юріївна; Воробчук, І. М.; Kravcheniuk, K. Y.; Vorobchuk, I. M.
Результати 1-17 зі 17 (час пошуку: 0.009 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі