Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34631
| Tytuł: | Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру |
| Inne tytuły: | Influence of biologically active iodine on organoleptic indices of kefir |
| Authors: | Далєвська, Діана Ярославівна Покотило, О. С. Dalievska, D. Y. Pokotylo, O. S. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Далєвська Д. Я. Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру / Д. Я. Далєвська, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 146. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Dalievska D. Y., Pokotylo O. S. (2020) Vplyv biolohichnoho aktyvnoho yodu na orhanoleptychni pokaznyky kefiru [Influence of biologically active iodine on organoleptic indices of kefir]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 146 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 |
| Konferencja/wydarzenie: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Tom: | 2 |
| Data wydania: | 25-lis-2020 |
| Date of entry: | 24-mar-2021 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 25-26 листопада 2020 року 25-26 November 2020 |
| UDC: | 637.138 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 146 |
| Główna strona: | 146 |
| Strona końcowa: | 146 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34631 |
| ISBN: | 978-966-305-112-3 |
| Związane URL literatura: | http://www.jodis-k.com |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. http://www.jodis-k.com 2. ДСТУ 4417: 2005. Кефір |
| References: | 1. http://www.jodis-k.com 2. DSTU 4417: 2005. Kefir |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| AZST_2020v2_Dalievska_D_Y-Influence_of_biologically_146.pdf | 179,42 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| AZST_2020v2_Dalievska_D_Y-Influence_of_biologically_146.djvu | 20,48 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| AZST_2020v2_Dalievska_D_Y-Influence_of_biologically_146__COVER.png | 1,22 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi