Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34631

Tytuł: Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру
Inne tytuły: Influence of biologically active iodine on organoleptic indices of kefir
Authors: Далєвська, Діана Ярославівна
Покотило, О. С.
Dalievska, D. Y.
Pokotylo, O. S.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Далєвська Д. Я. Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру / Д. Я. Далєвська, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 146. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Dalievska D. Y., Pokotylo O. S. (2020) Vplyv biolohichnoho aktyvnoho yodu na orhanoleptychni pokaznyky kefiru [Influence of biologically active iodine on organoleptic indices of kefir]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 146 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020
Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020
Konferencja/wydarzenie: ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 2
Data wydania: 25-lis-2020
Date of entry: 24-mar-2021
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25-26 листопада 2020 року
25-26 November 2020
UDC: 637.138
Strony: 1
Zakres stron: 146
Główna strona: 146
Strona końcowa: 146
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34631
ISBN: 978-966-305-112-3
Związane URL literatura: http://www.jodis-k.com
Wykaz piśmiennictwa: 1. http://www.jodis-k.com
2. ДСТУ 4417: 2005. Кефір
References: 1. http://www.jodis-k.com
2. DSTU 4417: 2005. Kefir
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi