Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34631
Назва: | Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру |
Інші назви: | Influence of biologically active iodine on organoleptic indices of kefir |
Автори: | Далєвська, Діана Ярославівна Покотило, О. С. Dalievska, D. Y. Pokotylo, O. S. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Далєвська Д. Я. Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру / Д. Я. Далєвська, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 146. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Dalievska D. Y., Pokotylo O. S. (2020) Vplyv biolohichnoho aktyvnoho yodu na orhanoleptychni pokaznyky kefiru [Influence of biologically active iodine on organoleptic indices of kefir]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 146 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 |
Конференція/захід: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 2 |
Дата публікації: | 25-лис-2020 |
Дата внесення: | 24-бер-2021 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 листопада 2020 року 25-26 November 2020 |
УДК: | 637.138 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 146 |
Початкова сторінка: | 146 |
Кінцева сторінка: | 146 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34631 |
ISBN: | 978-966-305-112-3 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://www.jodis-k.com |
Перелік літератури: | 1. http://www.jodis-k.com 2. ДСТУ 4417: 2005. Кефір |
References: | 1. http://www.jodis-k.com 2. DSTU 4417: 2005. Kefir |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Dalievska_D_Y-Influence_of_biologically_146.pdf | 179,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
AZST_2020v2_Dalievska_D_Y-Influence_of_biologically_146.djvu | 20,48 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
AZST_2020v2_Dalievska_D_Y-Influence_of_biologically_146__COVER.png | 1,22 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.