Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34631

Назва: Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру
Інші назви: Influence of biologically active iodine on organoleptic indices of kefir
Автори: Далєвська, Діана Ярославівна
Покотило, О. С.
Dalievska, D. Y.
Pokotylo, O. S.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Далєвська Д. Я. Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру / Д. Я. Далєвська, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 146. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Dalievska D. Y., Pokotylo O. S. (2020) Vplyv biolohichnoho aktyvnoho yodu na orhanoleptychni pokaznyky kefiru [Influence of biologically active iodine on organoleptic indices of kefir]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 146 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020
Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020
Конференція/захід: ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 2
Дата публікації: 25-лис-2020
Дата внесення: 24-бер-2021
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25-26 листопада 2020 року
25-26 November 2020
УДК: 637.138
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 146
Початкова сторінка: 146
Кінцева сторінка: 146
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34631
ISBN: 978-966-305-112-3
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://www.jodis-k.com
Перелік літератури: 1. http://www.jodis-k.com
2. ДСТУ 4417: 2005. Кефір
References: 1. http://www.jodis-k.com
2. DSTU 4417: 2005. Kefir
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.