Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34631

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДалєвська, Діана Ярославівна-
dc.contributor.authorПокотило, О. С.-
dc.contributor.authorDalievska, D. Y.-
dc.contributor.authorPokotylo, O. S.-
dc.coverage.temporal25-26 листопада 2020 року-
dc.coverage.temporal25-26 November 2020-
dc.date.accessioned2021-03-24T15:58:50Z-
dc.date.available2021-03-24T15:58:50Z-
dc.date.created2020-11-25-
dc.date.issued2020-11-25-
dc.identifier.citationДалєвська Д. Я. Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру / Д. Я. Далєвська, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 146. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).-
dc.identifier.isbn978-966-305-112-3-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34631-
dc.format.extent146-
dc.language.isouk-
dc.publisherТНТУ-
dc.publisherTNTU-
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020-
dc.relation.ispartofActual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020-
dc.relation.urihttp://www.jodis-k.com-
dc.titleВплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру-
dc.title.alternativeInfluence of biologically active iodine on organoleptic indices of kefir-
dc.typeConference Abstract-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages1-
dc.subject.udc637.138-
dc.relation.references1. http://www.jodis-k.com-
dc.relation.references2. ДСТУ 4417: 2005. Кефір-
dc.relation.referencesen1. http://www.jodis-k.com-
dc.relation.referencesen2. DSTU 4417: 2005. Kefir-
dc.identifier.citationenDalievska D. Y., Pokotylo O. S. (2020) Vplyv biolohichnoho aktyvnoho yodu na orhanoleptychni pokaznyky kefiru [Influence of biologically active iodine on organoleptic indices of kefir]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 146 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна-
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“-
dc.citation.volume2-
dc.citation.spage146-
dc.citation.epage146-
dc.citation.conferenceІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“-
Розташовується у зібраннях:ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.