Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34631
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Далєвська, Діана Ярославівна | - |
dc.contributor.author | Покотило, О. С. | - |
dc.contributor.author | Dalievska, D. Y. | - |
dc.contributor.author | Pokotylo, O. S. | - |
dc.coverage.temporal | 25-26 листопада 2020 року | - |
dc.coverage.temporal | 25-26 November 2020 | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-24T15:58:50Z | - |
dc.date.available | 2021-03-24T15:58:50Z | - |
dc.date.created | 2020-11-25 | - |
dc.date.issued | 2020-11-25 | - |
dc.identifier.citation | Далєвська Д. Я. Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру / Д. Я. Далєвська, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 146. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | - |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-112-3 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34631 | - |
dc.format.extent | 146 | - |
dc.language.iso | uk | - |
dc.publisher | ТНТУ | - |
dc.publisher | TNTU | - |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 | - |
dc.relation.ispartof | Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 | - |
dc.relation.uri | http://www.jodis-k.com | - |
dc.title | Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру | - |
dc.title.alternative | Influence of biologically active iodine on organoleptic indices of kefir | - |
dc.type | Conference Abstract | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | - |
dc.coverage.placename | Ternopil | - |
dc.format.pages | 1 | - |
dc.subject.udc | 637.138 | - |
dc.relation.references | 1. http://www.jodis-k.com | - |
dc.relation.references | 2. ДСТУ 4417: 2005. Кефір | - |
dc.relation.referencesen | 1. http://www.jodis-k.com | - |
dc.relation.referencesen | 2. DSTU 4417: 2005. Kefir | - |
dc.identifier.citationen | Dalievska D. Y., Pokotylo O. S. (2020) Vplyv biolohichnoho aktyvnoho yodu na orhanoleptychni pokaznyky kefiru [Influence of biologically active iodine on organoleptic indices of kefir]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 146 [in Ukrainian]. | - |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | - |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | - |
dc.citation.volume | 2 | - |
dc.citation.spage | 146 | - |
dc.citation.epage | 146 | - |
dc.citation.conference | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | - |
Розташовується у зібраннях: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Dalievska_D_Y-Influence_of_biologically_146.pdf | 179,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
AZST_2020v2_Dalievska_D_Y-Influence_of_biologically_146.djvu | 20,48 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
AZST_2020v2_Dalievska_D_Y-Influence_of_biologically_146__COVER.png | 1,22 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.