Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34631
Title: | Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру |
Other Titles: | Influence of biologically active iodine on organoleptic indices of kefir |
Authors: | Далєвська, Діана Ярославівна Покотило, О. С. Dalievska, D. Y. Pokotylo, O. S. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Далєвська Д. Я. Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру / Д. Я. Далєвська, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 146. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Dalievska D. Y., Pokotylo O. S. (2020) Vplyv biolohichnoho aktyvnoho yodu na orhanoleptychni pokaznyky kefiru [Influence of biologically active iodine on organoleptic indices of kefir]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 146 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 |
Conference/Event: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 2 |
Issue Date: | 25-Νοε-2020 |
Date of entry: | 24-Μαρ-2021 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 листопада 2020 року 25-26 November 2020 |
UDC: | 637.138 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 146 |
Start page: | 146 |
End page: | 146 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34631 |
ISBN: | 978-966-305-112-3 |
URL for reference material: | http://www.jodis-k.com |
References (Ukraine): | 1. http://www.jodis-k.com 2. ДСТУ 4417: 2005. Кефір |
References (International): | 1. http://www.jodis-k.com 2. DSTU 4417: 2005. Kefir |
Content type: | Conference Abstract |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Dalievska_D_Y-Influence_of_biologically_146.pdf | 179,42 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
AZST_2020v2_Dalievska_D_Y-Influence_of_biologically_146.djvu | 20,48 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
AZST_2020v2_Dalievska_D_Y-Influence_of_biologically_146__COVER.png | 1,22 MB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα