Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34631
 
| Заглавие: | Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру | 
| Други Заглавия: | Influence of biologically active iodine on organoleptic indices of kefir | 
| Автори: | Далєвська, Діана Ярославівна Покотило, О. С. Dalievska, D. Y. Pokotylo, O. S. | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Далєвська Д. Я. Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру / Д. Я. Далєвська, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 146. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | 
| Bibliographic description (International): | Dalievska D. Y., Pokotylo O. S. (2020) Vplyv biolohichnoho aktyvnoho yodu na orhanoleptychni pokaznyky kefiru [Influence of biologically active iodine on organoleptic indices of kefir]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 146 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 | 
| Conference/Event: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | 
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | 
| Volume: | 2 | 
| Дата на Публикуване: | 25-Ное-2020 | 
| Date of entry: | 24-Мар-2021 | 
| Издател: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 25-26 листопада 2020 року 25-26 November 2020 | 
| UDC: | 637.138 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 146 | 
| Start page: | 146 | 
| End page: | 146 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34631 | 
| ISBN: | 978-966-305-112-3 | 
| URL for reference material: | http://www.jodis-k.com | 
| References (Ukraine): | 1. http://www.jodis-k.com 2. ДСТУ 4417: 2005. Кефір | 
| References (International): | 1. http://www.jodis-k.com 2. DSTU 4417: 2005. Kefir | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Показва се в Колекции: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) | 
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| AZST_2020v2_Dalievska_D_Y-Influence_of_biologically_146.pdf | 179,42 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| AZST_2020v2_Dalievska_D_Y-Influence_of_biologically_146.djvu | 20,48 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| AZST_2020v2_Dalievska_D_Y-Influence_of_biologically_146__COVER.png | 1,22 MB | image/png | Изглед/Отваряне | 
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
