Prohlížení "Бакалавр" dle Předmět ресторанний бізнес
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 16
Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
Bachelor Thesis | pro-2023 | 26-pro-2023 | Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан) | Сушко, Анжеліка Андріївна; Sushko, Anzhelika |
Bachelor Thesis | čer-2024 | 21-čer-2024 | Вплив іміджу на формування конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Реберня в Тернополі») | Куцик, Тетяна Олегівна; Kutsyk, Tetiana |
Bachelor Thesis | čer-2022 | 12-zář-2022 | “Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка” | Горбач, Адріана Олександрівна |
Bachelor Thesis | čer-2022 | 23-srp-2022 | Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич” | Цепенюк, Микола Іванович |
Bachelor Thesis | čer-2022 | 23-srp-2022 | Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про») | Савків, Марія В’ячеславівна |
Bachelor Thesis | čer-2024 | 12-čer-2024 | Особливості управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності (на прикладі ресторану «Водограй») | Пиняк, Ілона Богданівна; Pyniak, Ilona |
Bachelor Thesis | čer-2025 | 22-čer-2025 | Проблеми та перспективи управління ресторанним бізнесом в сучасних умовах (на прикладі ресторану “Вінстон Черчіль”) | Ходачок, Анастасія Олегівна; Khodachok, Anastasiia |
Bachelor Thesis | čer-2024 | 4-čer-2024 | Розвиток діяльності підприємства сфери ресторанного бізнесу на основі впровадження додаткової послуги (на прикладі ресторану «Версаль») | Горін, Вікторія Олексіївна; Horin, Viktoriia |
Bachelor Thesis | čer-2022 | 26-led-2024 | Розроблення та обґрунтування напрямів інноваційного управління закладом ресторанного типу (на прикладі кафе «Jolly») | Бронашко, Назарій Михайлович; Bronashko, Nazarii |
Bachelor Thesis | čer-2024 | 3-čer-2024 | Стимулювання продажу продукції та послуг закладів готельно-ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Авокадо”) | Хіхловська, Катерина Віталіївна; Khikhlovska, Kateryna |