Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29200
Назва: | Теоретичні аспекти технології безглютенового бездріжджового хліба |
Інші назви: | Theoretical aspects of the technology of glass-free bread |
Автори: | Тонкевич, Тетяна Криськова, Лариса Петрівна Tonkevych, Tetyana Kryskova, Larysa |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Тонкевич Т. Теоретичні аспекти технології безглютенового бездріжджового хліба / Тетяна Тонкевич, Лариса Криськова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 118. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Tonkevych T., Kryskova L. (2019) Teoretychni aspekty tekhnolohii bezghliutenovoho bezdrizhdzhovoho khliba [Theoretical aspects of the technology of glass-free bread]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 118 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 664.66 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 118 |
Початкова сторінка: | 118 |
Кінцева сторінка: | 118 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29200 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Tonkevych_T-Theoretical_aspects_of_the_118.pdf | 286,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Tonkevych_T-Theoretical_aspects_of_the_118.djvu | 16,5 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Tonkevych_T-Theoretical_aspects_of_the_118__COVER.png | 496,95 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.