Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29200

Titre: Теоретичні аспекти технології безглютенового бездріжджового хліба
Autre(s) titre(s): Theoretical aspects of the technology of glass-free bread
Auteur(s): Тонкевич, Тетяна
Криськова, Лариса Петрівна
Tonkevych, Tetyana
Kryskova, Larysa
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Тонкевич Т. Теоретичні аспекти технології безглютенового бездріжджового хліба / Тетяна Тонкевич, Лариса Криськова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 118. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Tonkevych T., Kryskova L. (2019) Teoretychni aspekty tekhnolohii bezghliutenovoho bezdrizhdzhovoho khliba [Theoretical aspects of the technology of glass-free bread]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 118 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Date de publication: 10-oct-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.66
Number of pages: 1
Page range: 118
Start page: 118
End page: 118
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29200
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.