このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29200
タイトル: | Теоретичні аспекти технології безглютенового бездріжджового хліба |
その他のタイトル: | Theoretical aspects of the technology of glass-free bread |
著者: | Тонкевич, Тетяна Криськова, Лариса Петрівна Tonkevych, Tetyana Kryskova, Larysa |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Тонкевич Т. Теоретичні аспекти технології безглютенового бездріжджового хліба / Тетяна Тонкевич, Лариса Криськова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 118. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Tonkevych T., Kryskova L. (2019) Teoretychni aspekty tekhnolohii bezghliutenovoho bezdrizhdzhovoho khliba [Theoretical aspects of the technology of glass-free bread]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 118 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
発行日: | 10-10月-2019 |
Date of entry: | 15-11月-2019 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.66 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 118 |
Start page: | 118 |
End page: | 118 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29200 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Tonkevych_T-Theoretical_aspects_of_the_118.pdf | 286,34 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
ProcSPHNP_2019_Tonkevych_T-Theoretical_aspects_of_the_118.djvu | 16,5 kB | DjVu | 見る/開く | |
ProcSPHNP_2019_Tonkevych_T-Theoretical_aspects_of_the_118__COVER.png | 496,95 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。