Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29200
Títol: | Теоретичні аспекти технології безглютенового бездріжджового хліба |
Altres títols: | Theoretical aspects of the technology of glass-free bread |
Autor: | Тонкевич, Тетяна Криськова, Лариса Петрівна Tonkevych, Tetyana Kryskova, Larysa |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Тонкевич Т. Теоретичні аспекти технології безглютенового бездріжджового хліба / Тетяна Тонкевич, Лариса Криськова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 118. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Tonkevych T., Kryskova L. (2019) Teoretychni aspekty tekhnolohii bezghliutenovoho bezdrizhdzhovoho khliba [Theoretical aspects of the technology of glass-free bread]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 118 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data de publicació: | 10-d’o-2019 |
Date of entry: | 15-de -2019 |
Editorial: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.66 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 118 |
Start page: | 118 |
End page: | 118 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29200 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Apareix a les col·leccions: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Tonkevych_T-Theoretical_aspects_of_the_118.pdf | 286,34 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
ProcSPHNP_2019_Tonkevych_T-Theoretical_aspects_of_the_118.djvu | 16,5 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
ProcSPHNP_2019_Tonkevych_T-Theoretical_aspects_of_the_118__COVER.png | 496,95 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.