Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29200
| Název: | Теоретичні аспекти технології безглютенового бездріжджового хліба |
| Další názvy: | Theoretical aspects of the technology of glass-free bread |
| Autoři: | Тонкевич, Тетяна Криськова, Лариса Петрівна Tonkevych, Tetyana Kryskova, Larysa |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Тонкевич Т. Теоретичні аспекти технології безглютенового бездріжджового хліба / Тетяна Тонкевич, Лариса Криськова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 118. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Tonkevych T., Kryskova L. (2019) Teoretychni aspekty tekhnolohii bezghliutenovoho bezdrizhdzhovoho khliba [Theoretical aspects of the technology of glass-free bread]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 118 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Datum vydání: | 10-říj-2019 |
| Date of entry: | 15-lis-2019 |
| Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 664.66 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 118 |
| Start page: | 118 |
| End page: | 118 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29200 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Tonkevych_T-Theoretical_aspects_of_the_118.pdf | 286,34 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| ProcSPHNP_2019_Tonkevych_T-Theoretical_aspects_of_the_118.djvu | 16,5 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| ProcSPHNP_2019_Tonkevych_T-Theoretical_aspects_of_the_118__COVER.png | 496,95 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.