Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29200
Metadatuen erregistro osatua
| DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Тонкевич, Тетяна | |
| dc.contributor.author | Криськова, Лариса Петрівна | |
| dc.contributor.author | Tonkevych, Tetyana | |
| dc.contributor.author | Kryskova, Larysa | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
| dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:50Z | - |
| dc.date.available | 2019-11-15T09:55:50Z | - |
| dc.date.created | 2019-10-10 | |
| dc.date.issued | 2019-10-10 | |
| dc.identifier.citation | Тонкевич Т. Теоретичні аспекти технології безглютенового бездріжджового хліба / Тетяна Тонкевич, Лариса Криськова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 118. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29200 | - |
| dc.format.extent | 118 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
| dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
| dc.title | Теоретичні аспекти технології безглютенового бездріжджового хліба | |
| dc.title.alternative | Theoretical aspects of the technology of glass-free bread | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664.66 | |
| dc.identifier.citationen | Tonkevych T., Kryskova L. (2019) Teoretychni aspekty tekhnolohii bezghliutenovoho bezdrizhdzhovoho khliba [Theoretical aspects of the technology of glass-free bread]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 118 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 118 | |
| dc.citation.epage | 118 | |
| dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Bildumetan azaltzen da: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Tonkevych_T-Theoretical_aspects_of_the_118.pdf | 286,34 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| ProcSPHNP_2019_Tonkevych_T-Theoretical_aspects_of_the_118.djvu | 16,5 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
| ProcSPHNP_2019_Tonkevych_T-Theoretical_aspects_of_the_118__COVER.png | 496,95 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.