Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590

Tytuł: Порівняльні помели пшениці різної скловидності
Inne tytuły: Comparative grinding of wheat of different glassiness
Authors: Савченко, К. Д.
Savchenko, K. В.
Akcesoria: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Cytat: Савченко К. Д. Порівняльні помели пшениці різної скловидності / Савченко К. Д. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 113–114. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description: Savchenko K. В. (2019) Porivnialni pomely pshenytsi riznoi sklovydnosti [Comparative grinding of wheat of different glassiness]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 113-114 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data wydania: 25-kwi-2019
Date of entry: 18-cze-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
UDC: 664.717–11
Słowa kluczowe: пшениця
помел
скловидність
wheat
milling
grain vitreuses
Strony: 2
Zakres stron: 113-114
Główna strona: 113
Strona końcowa: 114
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
Wykaz piśmiennictwa: 1. Kharchenko Y., Sharan A., Нeremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617
References: 1. Kharchenko Y., Sharan A., Neremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi