Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590
Tytuł: | Порівняльні помели пшениці різної скловидності |
Inne tytuły: | Comparative grinding of wheat of different glassiness |
Authors: | Савченко, К. Д. Savchenko, K. В. |
Akcesoria: | Національний університет харчових технологій National University of Food Technologies |
Cytat: | Савченко К. Д. Порівняльні помели пшениці різної скловидності / Савченко К. Д. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 113–114. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
Bibliographic description: | Savchenko K. В. (2019) Porivnialni pomely pshenytsi riznoi sklovydnosti [Comparative grinding of wheat of different glassiness]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 113-114 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Data wydania: | 25-kwi-2019 |
Date of entry: | 18-cze-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
UDC: | 664.717–11 |
Słowa kluczowe: | пшениця помел скловидність wheat milling grain vitreuses |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 113-114 |
Główna strona: | 113 |
Strona końcowa: | 114 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Kharchenko Y., Sharan A., Нeremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617 |
References: | 1. Kharchenko Y., Sharan A., Neremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SNT_2019_Savchenko_K_V-Comparative_grinding_113-114.pdf | 574,54 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SNT_2019_Savchenko_K_V-Comparative_grinding_113-114.djvu | 32,12 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SNT_2019_Savchenko_K_V-Comparative_grinding_113-114__COVER.png | 365,08 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi