Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590
Заглавие: | Порівняльні помели пшениці різної скловидності |
Други Заглавия: | Comparative grinding of wheat of different glassiness |
Автори: | Савченко, К. Д. Savchenko, K. В. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій National University of Food Technologies |
Bibliographic description (Ukraine): | Савченко К. Д. Порівняльні помели пшениці різної скловидності / Савченко К. Д. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 113–114. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
Bibliographic description (International): | Savchenko K. В. (2019) Porivnialni pomely pshenytsi riznoi sklovydnosti [Comparative grinding of wheat of different glassiness]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 113-114 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
Conference/Event: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата на Публикуване: | 25-Апр-2019 |
Date of entry: | 18-Юни-2019 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
UDC: | 664.717–11 |
Ключови Думи: | пшениця помел скловидність wheat milling grain vitreuses |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 113-114 |
Start page: | 113 |
End page: | 114 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
References (Ukraine): | 1. Kharchenko Y., Sharan A., Нeremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617 |
References (International): | 1. Kharchenko Y., Sharan A., Neremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617 |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SNT_2019_Savchenko_K_V-Comparative_grinding_113-114.pdf | 574,54 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
SNT_2019_Savchenko_K_V-Comparative_grinding_113-114.djvu | 32,12 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
SNT_2019_Savchenko_K_V-Comparative_grinding_113-114__COVER.png | 365,08 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.