Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавченко, К. Д.
dc.contributor.authorSavchenko, K. В.
dc.coverage.temporal25-26 квітня 2019
dc.coverage.temporal25-26 April 2019
dc.date.accessioned2019-06-18T10:40:26Z-
dc.date.available2019-06-18T10:40:26Z-
dc.date.created2019-04-25
dc.date.issued2019-04-25
dc.identifier.citationСавченко К. Д. Порівняльні помели пшениці різної скловидності / Савченко К. Д. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 113–114. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590-
dc.format.extent113-114
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
dc.subjectпшениця
dc.subjectпомел
dc.subjectскловидність
dc.subjectwheat
dc.subjectmilling
dc.subjectgrain vitreuses
dc.titleПорівняльні помели пшениці різної скловидності
dc.title.alternativeComparative grinding of wheat of different glassiness
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.717–11
dc.relation.references1. Kharchenko Y., Sharan A., Нeremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617
dc.relation.referencesen1. Kharchenko Y., Sharan A., Neremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617
dc.identifier.citationenSavchenko K. В. (2019) Porivnialni pomely pshenytsi riznoi sklovydnosti [Comparative grinding of wheat of different glassiness]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 113-114 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій
dc.contributor.affiliationNational University of Food Technologies
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage113
dc.citation.epage114
dc.citation.conferenceⅡ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Розташовується у зібраннях:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.