Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590

Pealkiri: Порівняльні помели пшениці різної скловидності
Teised pealkirjad: Comparative grinding of wheat of different glassiness
Autor: Савченко, К. Д.
Savchenko, K. В.
Affiliation: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Bibliographic description (Ukraine): Савченко К. Д. Порівняльні помели пшениці різної скловидності / Савченко К. Д. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 113–114. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description (International): Savchenko K. В. (2019) Porivnialni pomely pshenytsi riznoi sklovydnosti [Comparative grinding of wheat of different glassiness]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 113-114 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
Conference/Event: Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Ilmumisaasta: 25-apr-2019
Date of entry: 18-juu-2019
Kirjastaja: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
UDC: 664.717–11
Märksõnad: пшениця
помел
скловидність
wheat
milling
grain vitreuses
Number of pages: 2
Page range: 113-114
Start page: 113
End page: 114
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
References (Ukraine): 1. Kharchenko Y., Sharan A., Нeremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617
References (International): 1. Kharchenko Y., Sharan A., Neremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617
Content type: Conference Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.