Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590
| Title: | Порівняльні помели пшениці різної скловидності |
| Other Titles: | Comparative grinding of wheat of different glassiness |
| Authors: | Савченко, К. Д. Savchenko, K. В. |
| Affiliation: | Національний університет харчових технологій National University of Food Technologies |
| Bibliographic description (Ukraine): | Савченко К. Д. Порівняльні помели пшениці різної скловидності / Савченко К. Д. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 113–114. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
| Bibliographic description (International): | Savchenko K. В. (2019) Porivnialni pomely pshenytsi riznoi sklovydnosti [Comparative grinding of wheat of different glassiness]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 113-114 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
| Conference/Event: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Issue Date: | 25-ápr-2019 |
| Date of entry: | 18-jún-2019 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
| UDC: | 664.717–11 |
| Keywords: | пшениця помел скловидність wheat milling grain vitreuses |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 113-114 |
| Start page: | 113 |
| End page: | 114 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
| References (Ukraine): | 1. Kharchenko Y., Sharan A., Нeremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617 |
| References (International): | 1. Kharchenko Y., Sharan A., Neremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| SNT_2019_Savchenko_K_V-Comparative_grinding_113-114.pdf | 574,54 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| SNT_2019_Savchenko_K_V-Comparative_grinding_113-114.djvu | 32,12 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| SNT_2019_Savchenko_K_V-Comparative_grinding_113-114__COVER.png | 365,08 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!