Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590
| Título: | Порівняльні помели пшениці різної скловидності |
| Outros títulos: | Comparative grinding of wheat of different glassiness |
| Authors: | Савченко, К. Д. Savchenko, K. В. |
| Affiliation: | Національний університет харчових технологій National University of Food Technologies |
| Bibliographic description (Ukraine): | Савченко К. Д. Порівняльні помели пшениці різної скловидності / Савченко К. Д. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 113–114. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
| Bibliographic description (International): | Savchenko K. В. (2019) Porivnialni pomely pshenytsi riznoi sklovydnosti [Comparative grinding of wheat of different glassiness]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 113-114 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
| Conference/Event: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Data de edición: | 25-Apr-2019 |
| Date of entry: | 18-Jun-2019 |
| Editor: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
| UDC: | 664.717–11 |
| Palabras chave: | пшениця помел скловидність wheat milling grain vitreuses |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 113-114 |
| Start page: | 113 |
| End page: | 114 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
| References (Ukraine): | 1. Kharchenko Y., Sharan A., Нeremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617 |
| References (International): | 1. Kharchenko Y., Sharan A., Neremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Aparece nas Coleccións | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Arquivos neste item
| Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| SNT_2019_Savchenko_K_V-Comparative_grinding_113-114.pdf | 574,54 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
| SNT_2019_Savchenko_K_V-Comparative_grinding_113-114.djvu | 32,12 kB | DjVu | Ver/abrir | |
| SNT_2019_Savchenko_K_V-Comparative_grinding_113-114__COVER.png | 365,08 kB | image/png | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados