このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590
タイトル: | Порівняльні помели пшениці різної скловидності |
その他のタイトル: | Comparative grinding of wheat of different glassiness |
著者: | Савченко, К. Д. Savchenko, K. В. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій National University of Food Technologies |
Bibliographic description (Ukraine): | Савченко К. Д. Порівняльні помели пшениці різної скловидності / Савченко К. Д. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 113–114. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
Bibliographic description (International): | Savchenko K. В. (2019) Porivnialni pomely pshenytsi riznoi sklovydnosti [Comparative grinding of wheat of different glassiness]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 113-114 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
Conference/Event: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
発行日: | 25-4月-2019 |
Date of entry: | 18-6月-2019 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
UDC: | 664.717–11 |
キーワード: | пшениця помел скловидність wheat milling grain vitreuses |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 113-114 |
Start page: | 113 |
End page: | 114 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
References (Ukraine): | 1. Kharchenko Y., Sharan A., Нeremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617 |
References (International): | 1. Kharchenko Y., Sharan A., Neremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617 |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
SNT_2019_Savchenko_K_V-Comparative_grinding_113-114.pdf | 574,54 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
SNT_2019_Savchenko_K_V-Comparative_grinding_113-114.djvu | 32,12 kB | DjVu | 見る/開く | |
SNT_2019_Savchenko_K_V-Comparative_grinding_113-114__COVER.png | 365,08 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。