กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27374
Başlık: | Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського |
Diğer Başlıklar: | Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration |
Yazarlar: | Матуняк, Соломія Степанівна Matunyak, Solomia |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Матуняк С.С. Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ С. С. Матуняк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. |
Bibliographic description (International): | Matunyak S.S. Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / S.S. Matunyak. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
Yayın Tarihi: | Ara-2018 |
Date of entry: | 24-Oca-2019 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Anahtar kelimeler: | 181 харчові технології дріжджі голандські сири фізико-хімічні властивості yeast Dutch cheeses physical and chemical properties |
Özet: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню дріжджів Yarrowia lipolytica їх властивостей, а також впливу на перебіг мікробіологічних та фізико-хімічних процесів в сирах під час дозрівання. The master's qualification work is devoted to the research of yeast Yarrowia lipolytica their properties, as well as the influence on the course of microbiological and physico-chemical processes in cheeses during maturation. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27374 |
Content type: | Thesis Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | 181 — харчові технології |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Matunyak S.S. Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration.pdf | 548,13 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ