Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27374
Titel: Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського
Övriga titlar: Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration
Författare: Матуняк, Соломія Степанівна
Matunyak, Solomia
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Матуняк С.С. Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ С. С. Матуняк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Bibliographic description (International): Matunyak S.S. Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / S.S. Matunyak. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.
Utgivningsdatum: dec-2018
Date of entry: 24-jan-2019
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Nyckelord: 181
харчові технології
дріжджі
голандські сири
фізико-хімічні властивості
yeast
Dutch cheeses
physical and chemical properties
Sammanfattning: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню дріжджів Yarrowia lipolytica їх властивостей, а також впливу на перебіг мікробіологічних та фізико-хімічних процесів в сирах під час дозрівання.
The master's qualification work is devoted to the research of yeast Yarrowia lipolytica their properties, as well as the influence on the course of microbiological and physico-chemical processes in cheeses during maturation.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27374
Content type: Thesis Abstract
Samling:181 — харчові технології

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
Matunyak S.S. Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration.pdf548,13 kBAdobe PDFVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Herramientas de Administrador