Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27374
タイトル: | Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського |
その他のタイトル: | Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration |
著者: | Матуняк, Соломія Степанівна Matunyak, Solomia |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Матуняк С.С. Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ С. С. Матуняк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. |
Bibliographic description (International): | Matunyak S.S. Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / S.S. Matunyak. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
発行日: | 12月-2018 |
Date of entry: | 24-1月-2019 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
キーワード: | 181 харчові технології дріжджі голандські сири фізико-хімічні властивості yeast Dutch cheeses physical and chemical properties |
抄録: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню дріжджів Yarrowia lipolytica їх властивостей, а також впливу на перебіг мікробіологічних та фізико-хімічних процесів в сирах під час дозрівання. The master's qualification work is devoted to the research of yeast Yarrowia lipolytica their properties, as well as the influence on the course of microbiological and physico-chemical processes in cheeses during maturation. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27374 |
Content type: | Thesis Abstract |
出現コレクション: | 181 — харчові технології |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Matunyak S.S. Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration.pdf | 548,13 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
Outils d'administration