กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27374
ชื่อเรื่อง: Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration
ผู้แต่ง: Матуняк, Соломія Степанівна
Matunyak, Solomia
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Матуняк С.С. Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ С. С. Матуняк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Bibliographic description (International): Matunyak S.S. Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / S.S. Matunyak. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.
วันที่เผยแพร่: ธัน-2018
Date of entry: 24-มกร-2019
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
คำสำคัญ: 181
харчові технології
дріжджі
голандські сири
фізико-хімічні властивості
yeast
Dutch cheeses
physical and chemical properties
บทคัดย่อ: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню дріжджів Yarrowia lipolytica їх властивостей, а також впливу на перебіг мікробіологічних та фізико-хімічних процесів в сирах під час дозрівання.
The master's qualification work is devoted to the research of yeast Yarrowia lipolytica their properties, as well as the influence on the course of microbiological and physico-chemical processes in cheeses during maturation.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27374
Content type: Thesis Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:181 — харчові технології

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Matunyak S.S. Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration.pdf548,13 kBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ