Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27374
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кухтин, Микола Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Матуняк, Соломія Степанівна | - |
dc.contributor.author | Matunyak, Solomia | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-24T09:08:43Z | - |
dc.date.available | 2019-01-24T09:08:43Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Матуняк С.С. Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ С. С. Матуняк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27374 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню дріжджів Yarrowia lipolytica їх властивостей, а також впливу на перебіг мікробіологічних та фізико-хімічних процесів в сирах під час дозрівання. | uk_UA |
dc.description.abstract | The master's qualification work is devoted to the research of yeast Yarrowia lipolytica their properties, as well as the influence on the course of microbiological and physico-chemical processes in cheeses during maturation. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 181 | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | дріжджі | uk_UA |
dc.subject | голандські сири | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні властивості | uk_UA |
dc.subject | yeast | uk_UA |
dc.subject | Dutch cheeses | uk_UA |
dc.subject | physical and chemical properties | uk_UA |
dc.title | Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського | uk_UA |
dc.title.alternative | Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії | uk_UA |
dc.subject.udc | 664.8 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Matunyak S.S. Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / S.S. Matunyak. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Ebben a gyűjteményben: | 181 — харчові технології |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Matunyak S.S. Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration.pdf | 548,13 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools