Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27374Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Кухтин, Микола Дмитрович | - |
| dc.contributor.author | Матуняк, Соломія Степанівна | - |
| dc.contributor.author | Matunyak, Solomia | - |
| dc.date.accessioned | 2019-01-24T09:08:43Z | - |
| dc.date.available | 2019-01-24T09:08:43Z | - |
| dc.date.issued | 2018-12 | - |
| dc.identifier.citation | Матуняк С.С. Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ С. С. Матуняк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27374 | - |
| dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню дріжджів Yarrowia lipolytica їх властивостей, а також впливу на перебіг мікробіологічних та фізико-хімічних процесів в сирах під час дозрівання. | uk_UA |
| dc.description.abstract | The master's qualification work is devoted to the research of yeast Yarrowia lipolytica their properties, as well as the influence on the course of microbiological and physico-chemical processes in cheeses during maturation. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | 181 | uk_UA |
| dc.subject | харчові технології | uk_UA |
| dc.subject | дріжджі | uk_UA |
| dc.subject | голандські сири | uk_UA |
| dc.subject | фізико-хімічні властивості | uk_UA |
| dc.subject | yeast | uk_UA |
| dc.subject | Dutch cheeses | uk_UA |
| dc.subject | physical and chemical properties | uk_UA |
| dc.title | Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського | uk_UA |
| dc.title.alternative | Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration | uk_UA |
| dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
| dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії | uk_UA |
| dc.subject.udc | 664.8 | uk_UA |
| dc.identifier.citationen | Matunyak S.S. Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / S.S. Matunyak. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. | uk_UA |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Appears in Collections: | 181 — харчові технології | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Matunyak S.S. Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration.pdf | 548,13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools