Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27374
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.advisorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.contributor.authorМатуняк, Соломія Степанівна-
dc.contributor.authorMatunyak, Solomia-
dc.date.accessioned2019-01-24T09:08:43Z-
dc.date.available2019-01-24T09:08:43Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationМатуняк С.С. Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ С. С. Матуняк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27374-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню дріжджів Yarrowia lipolytica їх властивостей, а також впливу на перебіг мікробіологічних та фізико-хімічних процесів в сирах під час дозрівання.uk_UA
dc.description.abstractThe master's qualification work is devoted to the research of yeast Yarrowia lipolytica their properties, as well as the influence on the course of microbiological and physico-chemical processes in cheeses during maturation.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectдріжджіuk_UA
dc.subjectголандські сириuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні властивостіuk_UA
dc.subjectyeastuk_UA
dc.subjectDutch cheesesuk_UA
dc.subjectphysical and chemical propertiesuk_UA
dc.titleВикористання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландськогоuk_UA
dc.title.alternativeUse of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation accelerationuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хіміїuk_UA
dc.subject.udc664.8uk_UA
dc.identifier.citationenMatunyak S.S. Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / S.S. Matunyak. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ebben a gyűjteményben:181 — харчові технології

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Matunyak S.S. Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration.pdf548,13 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools