Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26481
Tytuł: Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців
Inne tytuły: Production of a new kind of preserves using marigolds
Authors: Ганиш, Василь Ігорович
Affiliation: Hanysh Vasyl
Bibliographic description (Ukraine): Ганиш В.І. Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.І. Ганиш. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Bibliographic description (International): Hanysh V.I. Production of a new kind of preserves using marigolds : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.I. Hanysh — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.
Data wydania: gru-2018
Date of entry: 21-gru-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Promotor: Бейко, Людмила Анатоліївна
UDC: 664.8/.9
Słowa kluczowe: 181
харчові технології
консерви
чорнобривці
технологія
консервування
харчова промисловість
canned food
technology
canning and food industries
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців для розширення раціону людського харчування та отримання консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервів з використанням квіток чорнобривців. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів.
The master's qualification work is devoted to the рroduction of a new type of canned food using marigold to expand the diet of human food and obtain canned foods with good taste properties. The purpose of this work is to develop a recipe and technology for the production of canned marigold. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26481
Typ zawartości: Thesis Abstract
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Hanysh V. Production of a new kind of preserves using marigolds.pdf764,48 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Yönetim Araçları