Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26481
Tytuł: | Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців |
Inne tytuły: | Production of a new kind of preserves using marigolds |
Authors: | Ганиш, Василь Ігорович |
Affiliation: | Hanysh Vasyl |
Bibliographic description (Ukraine): | Ганиш В.І. Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.І. Ганиш. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. |
Bibliographic description (International): | Hanysh V.I. Production of a new kind of preserves using marigolds : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.I. Hanysh — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
Data wydania: | gru-2018 |
Date of entry: | 21-gru-2018 |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Promotor: | Бейко, Людмила Анатоліївна |
UDC: | 664.8/.9 |
Słowa kluczowe: | 181 харчові технології консерви чорнобривці технологія консервування харчова промисловість canned food technology canning and food industries |
Abstract: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців для розширення раціону людського харчування та отримання консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервів з використанням квіток чорнобривців. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів. The master's qualification work is devoted to the рroduction of a new type of canned food using marigold to expand the diet of human food and obtain canned foods with good taste properties. The purpose of this work is to develop a recipe and technology for the production of canned marigold. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26481 |
Typ zawartości: | Thesis Abstract |
Występuje w kolekcjach: | 181 — харчові технології |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Hanysh V. Production of a new kind of preserves using marigolds.pdf | 764,48 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Yönetim Araçları