Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26481
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБейко, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.authorГаниш, Василь Ігорович-
dc.date.accessioned2018-12-21T15:31:06Z-
dc.date.available2018-12-21T15:31:06Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationГаниш В.І. Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.І. Ганиш. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26481-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців для розширення раціону людського харчування та отримання консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервів з використанням квіток чорнобривців. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів.uk_UA
dc.description.abstractThe master's qualification work is devoted to the рroduction of a new type of canned food using marigold to expand the diet of human food and obtain canned foods with good taste properties. The purpose of this work is to develop a recipe and technology for the production of canned marigold. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectконсервиuk_UA
dc.subjectчорнобривціuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectконсервуванняuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectcanned fooduk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectcanning and food industriesuk_UA
dc.titleРозробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривцівuk_UA
dc.title.alternativeProduction of a new kind of preserves using marigoldsuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хіміїuk_UA
dc.subject.udc664.8/.9uk_UA
dc.identifier.citationenHanysh V.I. Production of a new kind of preserves using marigolds : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.I. Hanysh — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationHanysh Vasyluk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Appears in Collections:181 — харчові технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hanysh V. Production of a new kind of preserves using marigolds.pdf764,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools