Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26481
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бейко, Людмила Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Ганиш, Василь Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-21T15:31:06Z | - |
dc.date.available | 2018-12-21T15:31:06Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Ганиш В.І. Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.І. Ганиш. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26481 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців для розширення раціону людського харчування та отримання консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервів з використанням квіток чорнобривців. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The master's qualification work is devoted to the рroduction of a new type of canned food using marigold to expand the diet of human food and obtain canned foods with good taste properties. The purpose of this work is to develop a recipe and technology for the production of canned marigold. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 181 | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | консерви | uk_UA |
dc.subject | чорнобривці | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | консервування | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | canned food | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | canning and food industries | uk_UA |
dc.title | Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців | uk_UA |
dc.title.alternative | Production of a new kind of preserves using marigolds | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії | uk_UA |
dc.subject.udc | 664.8/.9 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Hanysh V.I. Production of a new kind of preserves using marigolds : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.I. Hanysh — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Hanysh Vasyl | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Appears in Collections: | 181 — харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Hanysh V. Production of a new kind of preserves using marigolds.pdf | 764,48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools