Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26481
タイトル: | Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців |
その他のタイトル: | Production of a new kind of preserves using marigolds |
著者: | Ганиш, Василь Ігорович |
Affiliation: | Hanysh Vasyl |
Bibliographic description (Ukraine): | Ганиш В.І. Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.І. Ганиш. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. |
Bibliographic description (International): | Hanysh V.I. Production of a new kind of preserves using marigolds : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.I. Hanysh — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
発行日: | 12月-2018 |
Date of entry: | 21-12月-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Бейко, Людмила Анатоліївна |
UDC: | 664.8/.9 |
キーワード: | 181 харчові технології консерви чорнобривці технологія консервування харчова промисловість canned food technology canning and food industries |
抄録: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців для розширення раціону людського харчування та отримання консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервів з використанням квіток чорнобривців. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів. The master's qualification work is devoted to the рroduction of a new type of canned food using marigold to expand the diet of human food and obtain canned foods with good taste properties. The purpose of this work is to develop a recipe and technology for the production of canned marigold. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26481 |
Content type: | Thesis Abstract |
出現コレクション: | 181 — харчові технології |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Hanysh V. Production of a new kind of preserves using marigolds.pdf | 764,48 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
Admin Tools